Freiwilligenarbeit in Amsterdam > Amsterdam Deeds > Coloured Circle > Ben jij de projectcoördinator die van aanpakken & sport houdt?

Ben jij de projectcoördinator die van aanpakken & sport houdt?

Einmalig
Eerste Helmersstraat 106, 1054 Amsterdam, Nederland
Detaillierte Beschreibung

Voor een groot sportief & verbindend evenement met als thema ´sport en taal´ in het Olympisch Stadion, dat a.s. 22 september plaatsvindt, zijn wij per direct op zoek naar een event/projectcoördinator die zich aansluit bij ons team. Samen met directieleden en het communicatieteam werk je naar de grote dag.


Ben je een ervaren evenementen organisator en/of project manager, met leidinggevende kwaliteiten en ervaring? En zorg jij ervoor dat een event tot in de puntjes geregeld is? En tot slot, die sociale verbinder met een passie voor cultuur en maatschappelijke kwesties? Wij zijn hard op zoek naar jou en vertellen jou graag de ins en outs van dit bijzondere evenement!


Jouw taken

·        Het delegeren van verschillende groepen

·        Het begeleiden van het hele proces, vanaf nu tot de grote dag

·        Het opstellen van een planning en het bewaken van deze planning

·        Contacten onderhouden met externe bedrijven en organisaties

·        1x per week meeting met directie- en communicatie team om de voortgang te

bespreken


Jouw profiel

·        Minimaal 1 jaar ervaring in de event scene en / of project management

·        Groot organisatietalent

·        Een open en sociale houding

·        Daadkrachtig


Wat bieden wij

Een gezellig en divers team en een werkplek om de hoek van het Vondelpark. Spreektaal is Nederlands (hoeft niet moedertaal of vloeiend te zijn). Ook na dit evenement ben je van harte welkom om vrijwilliger te blijven bij Coloured Circle.


Uren in overleg

Dahin kommen

Über Coloured Circle

Coloured Circle is een brede, culturele non-profitorganisatie die mensen met verschillende achtergronden bij elkaar brengt. Met onze cultureel en maatschappelijk georiënteerde projecten begeven wij ons in alle lagen van de samenleving. De diversiteit aan zienswijzen en culturele uitingen is een inspiratiebron en een belangrijke basis voor al onze initiatieven.

VOOR WIE
Coloured Circle is er voor mensen die met elkaar in contact willen komen door kennis en cultuur uit te wisselen. Wil jij je met passie inzetten voor mensen en het algemeen maatschappelijk welzijn? Dan ben je van harte welkom bij Coloured Circle