Freiwilligenarbeit in Ghent > Ghent Deeds > Joy for Kids > Team Bureau / Team Digitaal / Team Cheerleaders
Diese Deed ist abgelaufen

Team Bureau / Team Digitaal / Team Cheerleaders

Einmalig
Ghent, East Flanders, Belgium
ÜbersetzungSpendensammlungSoziale MedienDesignVerwaltung
Lesen & SchreibenMit anderen redenNiederländischEnglisch
Diese Deed ist abgelaufen
Detaillierte Beschreibung

Team Bureau

Heb je slechts af en toe een beetje tijd vrij, maar ben je niet vies van wat repetitief werk? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Het bureau team helpt mee aan verzendingen, archiveren en het contacteren van mensen. Dit zal in Gent op ons kantoor gebeuren in een rustige omgeving. Voor dit team zijn we ook steeds op zoek naar mensen met een talent voor talen om vertalingen te doen.


Team Digitaal

Wij zijn op zoek naar een team van digitale ambassadeurs. Hiervoor moet je ervaring hebben met websites en sociale media. De bedoeling van dit team is om de digitale aanwezigheid van Joy for Kids te versterken en mee te helpen aan de website, nieuwsbrief en de content voor sociale media. Dus ben je wel een beetje tech savy en hou je van teamwerk? Dan is dit zeker iets voor jou.


Team Cheerleaders

Onze cheerleaders zijn mensen die op events en locaties de boodschap van Joy for Kids gaan verspreiden. Hiervoor moet je een sociaal diertje zijn met een flexibel werkschema. Heb je geen schroom om mensen aan te spreken en kan je het goed uitleggen? Dan is dit het perfecte team voor jou.


Studenten

Heb je binnen je richting een opdracht die kan gelinkt worden aan onze organisatie, waag je kans en contacteer ons: info@joyforkids.be

Dahin kommen

Über Joy for Kids

Joy for Kids wil vreugde brengen aan elk kind. Want elk kind verdient het om te glimlachen. In de eerste plaats doen we dit door kinderen naar school te laten gaan. De school biedt een veilige omgeving waar ze vriendjes kunnen maken, dingen bijleren en verzorgd worden. Dankzij jouw hulp kunnen we zo het verschil maken in een kinderleven.