Freiwilligenarbeit in Heerhugowaard > Heerhugowaard Deeds > Stichting Babyspullen > Help met je team baby's in heel NL op het distributiecentrum!

Help met je team baby's in heel NL op het distributiecentrum!

Stellenangebot
Nijverheidsplein 2f, 1704 Heerhugowaard, Nederland
VerkaufFreundschaften schließenUnterstütze andereBeratung
Teamwork
Detaillierte Beschreibung

Met Stichting Babyspullen willen we de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen verminderen. We zamelen landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen in en maken daar babystartpakketten van. 

  • Na ontvangst met koffie, thee en iets lekkers krijgt het team een rondleiding door ons sorteer- en distributiecentrum. Hier hoor je meer over de achtergrond en de doelstellingen van onze stichting.
  • Daarna gaat het team aan de slag in ons sorteercentrum met het sorteren van babykleertjes, het maken van babystartpakketten of het verwerken van de binnengekomen donaties.
  • Uiteraard is er een fotomoment met het gehele team. Als jullie het leuk vinden, plaatsen wij de foto ook op onze website.
  • Daarnaast bestaat er optioneel een mogelijkheid om een lunch of borrel te verzorgen voor het hele team. Neem voor meer informatie en een kostenindicatie met ons op.


Wij komen graag met jullie in contact om verder kennis te maken!

Dahin kommen

Über Stichting Babyspullen

Met Stichting Babyspullen willen we de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen verminderen. We zamelen landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen in en maken daar babystartpakketten van. Stichting Babyspullen verstrekt de pakketten via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben. Wij vinden namelijk dat elk kind recht heeft op een goede start!