Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Servicebureau voor vrijwilligerswerk. Aangesloten bij Versa Welzijn.

Wij bieden u deze digitale vacaturebank. Er is een vrije inloop voor informatie en bemiddeling over alle aspecten van het ...

Wohlbefinden
Gute Gesundheit und Wohlbefinden
Teilen Sie
Duurzaamheidscafé

Duurzaamheidscafé

Gemeindeveranstaltung · 30 Mai, 19:00 - 21:00
Majoor Kampsstraat 3, 1411 TT Naarden, Nederland
Gute Gesundheit und Wohlbefinden
Anmeldungen schließen in a month.
Anteil Gemeindeveranstaltung
Vrijwilligerscentrale Gooise Meren
#79696
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Vrijwilligerscentrale-Gooise-Meren/Moglichkeiten/Duurzaamheidscafe/79696, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Kom naar ons Duurzaamheidscafé!

Detaillierte Beschreibung

Kom naar ons Duurzaamheidscafé en laat je inspireren door mensen die al bezig zijn als groene vrijwilliger. Maak kennis met de grote variëteit aan initiatieven en organisaties die aan een duurzaam Gooise Meren bouwen en doe mee!

Je kunt je eenmalig, flexibel of voor een vast moment inzetten. Op deze avond helpen matchmakers je verder op weg. Het is ook prima als je alleen even wilt kijken wat er allemaal te doen is.

Jong en oud is van harte welkom!

Anreise

Anmeldungen schließen in a month.
Anteil Gemeindeveranstaltung

Über Vrijwilligerscentrale Gooise Meren

Servicebureau voor vrijwilligerswerk. Aangesloten bij Versa Welzijn.

Wij bieden u deze digitale vacaturebank. Er is een vrije inloop voor informatie en bemiddeling over alle aspecten van het vrijwilligerswerk op di. van 11.00 - 12.00 uur op de Ceintuurbaan 47 in Bussum en op woensdag van 14.00 tot 15.00 uur op de Majoor Kampsstraat 3 in Naarden voor vrijwilligers. Verder ondersteunt de Vrijwilligerscentrale non-profit organisaties met advies en informatie over vrijwilligersbeleid, alle aspecten van het vrijwilligerswerk en scholing. Wij organiseren netwerkoverleggen voor de zorg, kunst en cultuur en vrijwillige hulp. U kunt ons ook ontmoeten tijdens: Bussum Cultureel, Goede Doelenmarkt, Seniorenmarkt en de voorlichtingsbijeenkomsten voor Nieuwkomers.
Vrijwilligerscentrale Gooise Meren, Hilversum, Weesp, en die van Blaricum, Eemnes en Laren werken nauw samen in het Versa Vrijwilligerscentrale verband.

Bemerkungen